FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Toto Wolff: Silverstoneban tarolni fogunk!

2021-re alaposan átrendeződött a mezőny, az elmúlt évek Mercedes verhetetlenségének nimbusza már a tavalyi hó. A németek már több mint egy hónapja nem nyertek futamot, ennek ellenére a csapatvezető nagyon optimista.

Az osztrák erős ember szerint felesleges még temetni őket, semmi nem dőlt el, és a hangulat, valamint a motiváció is rendben van a fekete nyilaknál:

„Az igazság az, hogy a tempónk gyengébbnek tűnik kívülről, mint ahol egyébként jelenleg tartunk. Most például beszorultunk a McLaren mögé, és így nem volt esélyünk a győzelemre, csupán a kármentés volt a célunk. Ezen a hétvégén nem voltunk elég gyorsak, de így is közel lehettünk volna Max Verstappenhez.

A Brit Nagydíj már teljesen más lesz. A csapaton belül látjuk és tapasztaljuk az előrelépést, jobban értjük az autónkat, új lehetőségeket találtunk, amivel visszatérhetünk a versenybe. És ezt a hazai versenyünkön meg is tesszük, tarolni fogunk! Szkeptikus ember vagyok, ugyanakkor most optimista is, hiszen egyetlen nullázás kell csak ahhoz, hogy a konstruktőrök között és egyéniben is újra nyitott legyen a harc. Nagyon messze még a vége, a Mercedes pedig veszélyes és vérszomjas ellenfél. A fiúk extra motiváltak, de a kedvükön van még mit dolgozni, mert hét világbajnokság után minden második hely felér egy komoly vereséggel… Az Osztrák Nagydíjon második és negyedik pozícióban végeztünk, és példát kell vennünk a McLarentől, akik a harmadik helyükkel is szívet melengetően boldogok voltak. Ez egy nehéz szezon, de mi mindent megteszünk majd azért, hogy erről a Red Bull Racingnél is így vélekedjenek!” – mondta elszántan Wolff.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.