Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A hétvége TALÁNYA: Sebastian Vettel jön, vagy Sergio Perez marad!?

Hetek óta nyílt titok, hogy Vettel és a Racing Point (Aston Martin…) közelednek egymáshoz. A pletykák szerint a Belga Nagydíjon be is jelentik a németet. Csak egyetlen bökkenő van: a dologban leginkább érintett fél még csak nem is hallott az egészről.

Nem, nem Vettelről beszélünk. Sergio Perez nyilatkozta le a Belga Nagydíj sajtónapján, hogy ő bizony semmi ilyet nem hallott, és betonbiztos a helye. Hol az igazság?

„Nem tárgyalok senkivel, biztos az ülésem. Jól érzem magam ebben a projektben, és semmi okom nincs arra, hogy távozzak innen. Régóta vagyok a Racing Pointnál, kivettem a részem a munkából, így értelemszerűen szeretném learatni a sikereket is. Látom, ahogy erősödünk, és tapasztalom, hogy minden egyre jobban működik.

Nem látjuk okát, hogy bármin is változtassunk, és én sem akarok változtatni. Erős szezont teljesítünk, jó a csapategység, nem hiszem, hogy veszélyben lennék.” – jelentette ki határozottan Perez. Blöff a dolog, vagy Lance Stroll pozíciója forog veszélyben? Hamarosan választ kapunk a kérdésre.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük