FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Otmar Szafnauer: „Vettel elhozza nekünk a bajnoki esélyt!”

Noha sokan a csapatváltása ellenére továbbra is leírják Sebastian Vettelt, új főnöke nem tartozik az előbbiek táborába. Sőt, rettentően sokat vár a némettől, és ezt nem szégyelli hangoztatni sem!

A főnök abban reménykedik, hogy a német világbajnoki tapasztalatait felhasználva olyan autót építenek majd, amik pár éven belül komoly kihívást jelenthet majd a címvédővel szemben:

“Nagyon izgalmas szakaszát éljük a pályánknak. Seb személyében egy igazi sokszoros világbajnok legenda csatlakozott be hozzánk, építhetünk a tapasztalataira, futamgyőzelmeket és bajnoki sikereket várok ettől a közös munkától. Ő egy igazi főnyeremény nekünk: a mentalitásával hitet ad, győztes felfogást kölcsönöz nekünk, és mindannyian tanulhatunk tőle majd a közös utunk során.

 

Tőkeerős csapatunk van, egy valódi vezérrel, és egy rettentően agilis fiatallal: Lance nagyon keményen dolgozik azért, hogy elismerjék, és folyamatosan fejlődik is, minden területen erősebb versenyző lett. Tavaly a legjobb szezonját teljesítette, és ha megfelelő autót kap a feneke alá, akkor képes lesz nagyon komoly teljesítménnyel előrukkolni. Úgy gondolom, Sebastian érkezése őrült motivációt jelent Lance számára is, ő pedig nagyon keményen megkergeti majd Vettelt. Nagyon elégedettek vagyunk, várakozással nézünk 2021 elé! Ideális csapatot hoztunk össze, amelyben van tapasztalat, fiatalos hév, elszántság, ez pedig megfelelő kombináció és elegy lehet a sikerhez!” – mondta el izgatottan az ex Racing Pointos vezér.

Mi magunk nagyon kíváncsiak vagyunk arra, mire lesz képes a mezőny legújabb gyári alakulata!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Essentially Sports

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.