FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Racing PRIDE – BEMELEGEDETT az Aston Martin

Aki esetleg hiányolta volna a 2020-as szezont „színesítő” cirkuszt, annak van egy hírünk. Azt már mindenki döntse el maga, hogy ez jó, vagy rossz.

A mi véleményünk az, hogy továbbra sincs keresnivalója semmiféle politikai irányzatnak, vagy propagandának a Forma-1-ben. Sajnálatos, hogy ezt az Aston Martinnál NEM ÍGY GONDOLJÁK, a melegbüszkeség hónapja a versenypályákra is eljut, hogy további ellentéteket szítson, „köszönhetően” briteknek.

A Racing Pride névre keresztelt akció feladata, hogy befogadóbbá váljon az istálló, ennek érdekében átvilágítják az Aston belső folyamatait, új belső irányelveket fogalmaznak meg, az alkalmazottakat pedig oktatásokkal igyekszenek érzékenyíteni… A bejelentést Sebastian Vettel is kommentálta, aki így szólt a Racing Pride névre hallgató kezdeményezésről:

„A célom, hogy segítsem az elfogadást erősítő kommunikációt, ehhez pedig elengedhetetlen a pozitív hangvétel. Minden elismerésünk azoké, akik már idáig is ezért küzdöttek, de mindez nem elég, nekünk is harcba kell szállni, hogy a negatív hangokat többségét eltávolítsuk. Jó érzés látni azt, hogy az Aston Martin kiáll egy nemes ügyért, és kesztyűt húz a problémával szemben. Hosszú út lesz ez, de őszintén örülök, hogy szerepet vállalhatok benne!” – nyilatkozta Vettel a rendkívül megosztó témával kapcsolatban.

Azt csak halkan tennénk hozzá, hogy mindezzel ISMÉT NYITOTT AJTÓKAT döngetnek, hiszen az F1 paddockja sosem volt az a teli szájjal buzizós közeg. Külön kiábrándító, hogy mindezt a világ valaha volt legférfiasabb sportjával akarják (újból) megtenni…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük