Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Vettel asztalára kész szerződést tett le a Racing Point

Hogy mennyire nem egyszerű hely a Formula-1 világa, azt nagyon jól mutatja az alábbi tény: amíg a csapat vezetése minden eresztéken keresztül cáfolja Sebastian Vettel érkezését, addig sajtóértesülések szerint már kész szerződést tettek a német orra alá.

Hiába rendelkezik élő szerződéssel a csapat pilótapárosa, Vettel akkora fogás lehet, hogy egyiküket még be is áldoznák érte… A fenti információ birtokába jutó Bild magazin szerint Sergio Perez lehet az, aki a rövidebbet húzza, és egy nagy összegű végkielégítéssel végül muszáj lesz távoznia…

Nagyon úgy fest, hogy a mexikói sorsa már nem a saját kezében, hanem Sebastian Vettelében van. Az értesülés arra is kitér, hogy a labda most éppen Vettel oldalán pattog, akinek a hónap végéig adtak haladékot, hogy meghozza a döntését, akar-e a jövőben Aston Martin Racing néven futó csapatnál versenyezni.

„Ha lesz olyan alternatíva, ami elgondolkodtat, akkor egész biztosan lecsapok rá. Ha bezárulnak előttem az ajtók, akkor még egyszerűbb a helyzet: sokat elértem már ebben a sportágban, sok pénzt kerestem, de ez már nem szempont nálam. Egy olyan ajánlatra várok, ami izgalmas és vonzó lehet, és amivel tovább tudom építeni a karrierem. Ha adódik ilyen, élni fogok vele, ha nem, akkor elképzelhető, hogy egy időre elbúcsúzom.” – öntött tiszta vizet a pohárba a négyszeres világbajnok.

A kérdés csak az, hogy Vettel látja-e azt a vonzó alternatívát a Racing Pointban, amit ő magának elképzelt. Vagy esetleg egy olyan lehetőség áll előtte, ami a közvélemény számára (még) ismeretlen?

Majd az idő eldönti…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: F1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük