FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Vettel székfoglalója: „Éhesek vagyunk a sikerre!”

Az Aston Martin Racing már nem csupán egy megfoghatatlan szleng, a napokban látványos fejlődésnek indult a gárda. Egymás után érkeznek a képek és a nyilatkozatok: új főszponzor, új cégér, zöldben feszítő motivált versenyzők.

Az immáron teljes harci díszben álló gárdának tagadhatatlanul a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel leigazolása adta meg a lökést, mind a csapat vezetése, mind pedig a német versenyző nagyon eltökélt a közös munkával kapcsolatban:

„Már rettentően izgatott vagyok, alig várom, hogy elkezdjük a közös munkát az Aston Martin Racinggel. A következő hónapokban nagyon sok újdonság vár arra, hogy felfedezzem, és én hihetetlenül motivált vagyok, sikeressé akarom őket tenni, minden erőmmel! Gyorsan el fog repülni az idő, ott leszünk a rajtrácson, és ez a tradicionális név visszakerül az őt megillető helyre. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ennek a részese lehetek!” – mondta el Vettel.

Nem csak Sebben, de kanadai csapattársában, Lance Strollban is hasonló érzések kavarognak a szezon előtt:

„Hatalmas dolognak tartom azt, hogy ezt a márka visszakerül a Formula-1-be. Akármikor a gyárban járok, érzem a különleges energiát és bizsergést, amely azt mondja: készen állunk! Mindenki nagyon ki van éhezve, motiváltak vagyunk, és alig várjuk már, hogy elkezdődjön a versenyszezon!”

Mi tagadás, ezeket a sorokat olvasva ránk is átragadt a silverstone-i istálló lelkesedése!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Aston Martin Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük