FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Bemutatkozik az RB-18: Videón az ÚJ RED BULL

Ettől a éttől véget ér a „lazítás” és az uborkaszezon a Formula-1-ben, és elkezdenek szállingózni az új autók. Mindjárt itt is a címvédő Max Verstappen új fegyvere, az RB18!

Azzal kapcsolatban ne legyenek illúzióink, hogy ez AZ a Red Bull RB18, amely a hamarosan érkező teszteken, vagy akár a világbajnokság első fordulóján szerepel majd. De ez igazából nem is erről szól…

„Az előző esztendőt a valaha volt legjobb szezonok egyikeként fogjuk viszontlátni a krónikákban. Nem is tudom, volt-e másik ekkora csata a Formula-1 történelmében, olyan szoros elsőtől az utolsó versenyig tartó harc, mint ez. A kihívás adott, erre akarunk építeni, és megvédeni a címünket Max Verstappennel. Nagyon komoly változások történtek, komoly ellenfelek hajtanak arra, hogy legyőzzenek bennünket, de nem ijedünk meg ettől. A motivációnk óriási, és igyekszünk meglovagolni a 2021-es sikert!” – mondta el Christan Horner csapatfőnök.

„Én csak arra várok, hogy beleülhessek az új autóba, és végre gyakorlati tapasztalatokat szerezzek arról, hogy milyen lett a vezethetősége. Rajtam nem fog múlni semmi sem, igyekeztem a tőlem telhető legjobb felkészülést csinálni. Minden más az autóban ülve fog eldőlni, addig csak találgathatunk.” – nyilatkozta reálisan Max Verstappen.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Red Bull Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.