FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Biztató hírek a Red Bull Racingtől: „Utolértük a Mercedest!”

Tavaly ilyenkor hasonlóan lelkesen várta az osztrák istálló a szezont, ám végül az optimizmusukat túlszárnyalta a Mercedes ereje. Ezt látva Hornerék meg is ígérték, hogy nem tesznek többet elhamarkodott kijelentéseket – hogy ehhez mégsem tartották magukat, annak bizonyosan komoly oka van…

Azzal talán minden kedves olvasó tisztában van, hogy a Mercedesnél divat eljátszani a hattyú halálát, ahogy azt is jól tudják a sportág rajongói, hogy Helmut Markónak szokása elragadtatni magát. Hogy ezúttal melyik valósult meg, arra minimum március végéig várnunk kell, ennek ellenére nagyon izgalmas és sokat sejtető az, ahogy a Red Bull Racing tanácsadója beszél az idei autóról:

„A szezon előtti munkánkat megítélve azt mondanám, hogy még soha nem raktunk össze ennyire erős csomagot. Ez az elmúlt hét esztendő legjobb felkészülése volt, így nem is kérdéses, hogy csakis a világbajnokság megnyerése lebeghet a szemünk előtt. A Honda új motorja egy igazi műremek, óriásit ugrottunk előre a teljesítmény terén, és az előző évben látott gyengeségeket is kijavították. Ez pedig biztosítja számunkra azt, hogy utolérjük a Mercedest! Nyilvánvalóan ők sem tétlenkedtek, de úgy hiszem, most nekünk sikerült nagyobb előrelépést letenni az asztalra. Itt az ideje az erőviszonyok kiegyenlítésének, amelyben számunkra a kulcs az új erőforrásunk!”

Max Verstappen megtartásának szempontjából is fontos lesz a jó autó!

Egy hasonló kijelentéssel egyszer már csúnyán megégette magát a Red Bull, mi úgy gondoljuk, ha most nem lennének teljesen biztosak a dolgukban, inkább hallgatnának. 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Red Bull Racing

One thought on “Biztató hírek a Red Bull Racingtől: „Utolértük a Mercedest!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.