Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

DŐL A LÉ: Újabb neves szponzort jelentett be a RED BULL RACING

Azt mondják, egy brand akkor jó, ha sokan akarnak hozzá csatlakozni. Nos, ez alapján az osztrák istállónál nem panaszkodhatnak, hiszen újabb neves támogató kopogtatott be egy „kis” pénzzel.

Ebben semmi rendkívüli nincsen, hiszen a győztesekhez szívesen csatlakoznak a sikeresek…

„Ez a sportág azért is különleges, mert folyamatos benne az innováció és a fejlődés. Ez nem csak az autókra igaz, de a használt technológiákra, valamint újak megjelenésére is. Ezek között számos olyan van, mellyel igyekszünk közelebb hozni a Formula-1-et a szurkolókhoz, és új élményekkel megajándékozni őket. Ezzel biztosítható, hogy elérjük a globális rajongótábort, és kiérdemeljük a figyelmüket. Ebben új partnerre leltünk, és örömmel köszöntjük a PokerStars vállalatot a világunkban. Az F1 a nehézségek ellenére is a növekedés éveit éli meg, mi pedig izgatottan várjuk, hogy velük együtt kezdjünk neki a 2022-es szezonnak.” – nyilatkozta Christian Horner.

„A Red Bull Racing a legideálisabb választás a PokerStarsnak, segítségükkel a világ legelképesztőbb kaszinóját szeretnénk létrehozni. Olyan izgalmakat akarunk nyújtani, melyet még sehol máshol nem élhettek, és nem kaphattak meg a játékosok. Max Verstappenék bátrak, innovatívok és szenvedélyesek, ennek köszönhetően a világ egyik legismertebb sportbrandjévé váltak. Emiatt is nagyon várjuk a közös munkát velük!” – méltatta az új partnert Dan Taylor, a PokerStars vezére.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük