FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Helmut Marko szerint Lewis Hamilton hezitálása jó a Red Bullnak

Hetek (lassan hónapok…) óta minden Formula-1-es portálon visszatérő hír Hamilton szerződés szappanoperája. Mind a szurkolók, mind a szakma kezd már belefáradni ebbe a hercehurcába, de van valaki, akinek ez kapóra jöhet.

Ők a Red Bull Racing, akik abban reménykednek, hogy minimum egy kicsit hatással lehet a szezonkezdetre a brit körül tapasztalható bizonytalanság. Erről a csapat tanácsadója, Helmut Marko beszélt:

„Jó hírek érkeztek a Hondától, nagyobb teljesítményű motorral vághatunk neki 2021-nek, de a karosszériánkat is sikerült tovább fejleszteni. Nagyon bízom benne, hogy végre valóban nagyon komoly alternatívát mutathatunk fel a Mercedessel szemben! Némileg segíthet bennünket, hogy az ellenfelünknél pilótafronton mostanában nem mennek a legolajozattabban a dolgok. Lewis szerződését illetően a felek nincsenek egy állásponton, ez pedig feszültséget sejtet.

Ugyanakkor már számtalanszor láthattuk, Hamilton hogyan képes kizárni minden zavaró tényezőt, és folyamatosan a legjobbját hozni. Ugyanakkor tény, hogy a mostani helyzet nem a véletlen műve: máshová igazolni nem fog, ha megegyeznek, akkor is sérülni fog valakinek az érdeke. Nem hinném, hogy szünetet tart, vagy visszavonul, de abban reménykedek, hogy a mostani helyzet valamilyen módon kedvezhet majd nekünk.”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük