Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Horner: „Ha egyszer Helmut nyugdíjba megy, Sebastian lesz az utódja”

Christian Horner úgy érzi, hogy Sebastian Vettel lehet az a személy, aki Helmut Marko örökébe léphet a Red Bull Racingnél – amennyiben egyszer a visszavonulás mellett dönt az osztrák.

Az istálló csapatvezetője szerint Vettelnél nem találhatnak jobb személyt erre a posztra, és ha az élet úgy hozza, akkor mindenképpen szeretnék majd őt megszerezni.

„Sebastian egy igazán fantasztikus jellem, nagyszerű emberismerő, ügyesen fedezi fel és látja meg az egyes emberek erősségeit. Ha jobban belegondolunk, már az elmúlt években is egyfajta tanácsadóként dolgozott az Aston Martinnál, és csakis rajta múlik, hogy akarja-e folytatni ezt a fajta munkát hivatalosan is. Ő egy olyan srác, aki bármibe fog, azt idegesítően jól csinálja. Ha ismét csatlakozik hozzánk, biztos vagyok abban, hogy nagyon jól fogja végezni a feladatát. Már az Astonnál dolgozó kollégák is megerősítettek abban, hogy Sebastian minden olyan képesség birtokában van, ami akár egy Formula-1-es istálló vezetésére is feljogosítaná. Nemrég vonult vissza, most időt kell adnunk neki, és majd meglátjuk, mennyire élvezi a motorsportok nélküli életet. Amennyiben lesz kedve visszatérni, mi mindenképpen szeretnénk helyet találni a számára.” – nyilatkozott Horner, aki egyúttal azt is előrevetítette, hogy közeleg a pillanat, amikor a legendás Helmut Marko búcsút int a sportágnak.

Szerintetek jó tanácsadó válna Sebastian Vettelből?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

One thought on “Horner: „Ha egyszer Helmut nyugdíjba megy, Sebastian lesz az utódja”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük