Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

PEREZ: „Nincs más opció, meg kell vernem Leclercet!”

A hazai szennymédiában rongyosra koptatott közhellyel nyitotta meg a Brazil Nagydíjat Sergio Perez, aki „kiadta a riasztást”, méghozzá saját magának: győzelem, vagy halál!

A Red Bull Racing már jelezte, hogy ehhez minden segítséget meg fog adni, ha kell, akkor Max Verstappent is bevetik a cél érdekében. Ami nem más, mint az egyéni és a konstruktőri világbajnokság besöprése után a második helyet is bekebelezni!

„Úgy állok oda az év utolsó két versenyének, hogy tudom és érzem, minden erőm és eszközöm megvan ahhoz, hogy győzzek! Együtt megszereztük a konstruktőri vb-címet, most pedig szeretnék az egyéni ambícióimnak is megfelelni, ami nem más, minthogy a szezon végén 1-2-ben álljunk a tabellán Max és én. Ehhez mindent meg kell nyernem, kezdve az előttünk álló Brazil Nagydíjat és annak a sprintversenyét. Utóbbin fontos extra pontokat lehet fogni, így már az első szabadedzéstől fogva rettentően oda kell magam tenni. Fontos a jó kvalifikáció is, de ha minden rendben megy, akkor mi leszünk a favoritok. A csapat hihetetlen formában van, és minden adott ahhoz, hogy beteljesítsük a tervem!” – nyilatkozta motiváltan Sergio Perez.

Hogy mindezt a Red Bull Racingnél mennyire komolyan gondolják, azt jól jelzi, hogy már a csapatvezetés és Max Verstappen is arról beszél, hogy „bármit” hajlandóak elkövetni a siker érdekében.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük