FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Red Bull: Helmut Marko szerint hamarosan ELCSÍPIK a Ferrarit

Remek eredménnyel, kettős dobogóval zárt a Red Bull Racing az Emilia Romagna Nagydíjon, de a csapat szerint ez még csak a kezdet. Marko szerint Max Verstappen lendületbe jött, és mostantól nem fog kegyelmezni a Scuderia Ferrarinak.

Való igaz, a Red Bull Racing megérkezett, hiszen alig pár pont választja csak el őket a konstruktőri világbajnokságban a vörösektől, míg egyéniben Verstappen felugrott a második helyre:

„A Bahreinben és Ausztráliában tapasztalt problémáink után végre fellélegezhettünk, és nagyon fontos lépést tettünk előre. Újabb kettős győzelmet arattunk, erre pedig már hat éve nem volt példa… Ezzel az étvágyunk is megnőtt, a morál visszarázódott a helyes mederbe, és már látszik, hogy versenyképesek vagyunk. Ha minden összeáll, akkor nagyon nehéz lesz bennünket megállítani!

Ha Max nem veszít ennyi pontot a műszaki hibák miatt, akkor mi vezetnénk a bajnokságot, de aggodalomra semmi ok, rengeteg verseny van még hátra. Erősek vagyunk, és őszintén szólva nem hiszem, hogy a Ferrari képes lesz velünk tartani a fejlesztési versenyt. Azt is láthattuk, hogy ha nyomást helyezünk rájuk, akkor hibáznak. Sportszerű és az utolsó versenyig tartó harcot kívánok magunknak ezzel a tradicionális és baráti ellenféllel.” – értékelt és egyben tett gesztust a Scuderia Ferrari irányába Helmut Marko.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük