FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Red Bull: „Nekünk nem számít, hogy melyik versenyzőnk lesz a világbajnok”

Az elmúlt versenyek és a mutatott forma is egyértelműen arra enged következtetni, hogy most már a Red Bull Racing a világbajnokság elsőszámú esélyese. A csapatvezetés leszögezte, nekik csak a siker a fontos, a „beszállító” személye nem.

Erről Christian Horner beszélt, akit boldoggá tesz az, hogy mindkét versenyzője esélyese a 2022-es szezonnak, ugyanakkor idén a konstruktőri bajnokságra is nagy figyelmet fordítanak:

„Őszinte leszek, nekünk abszolút nem számít, hogy Max Verstappen, vagy Sergio Perez lesz-e az egyéni világbajnok. Mindkettőjük azonos sansszal indul, és ugyanazt a támogatást kapja meg. A szezon hosszú, most jó formában vagyunk, de bizonyosan lesznek majd nehéz pillanataink is. Fontos, hogy akkor is csapatként viselkedjünk. Checo most élete formájában van, szenzációsan versenyzik. Ennek nagyon örülünk, de a legfontosabb, hogy mindkét versenyzőnk az istálló érdekeit helyezze a sajátjai elé. Jelenleg a Scuderia Ferrari rendelkezik a legjobb időmérős tempóval, ahhoz, hogy a versenyeken legyőzzük őket, a srácoknak össze kell dolgozni.” – fejezte ki elvárásait a csapatfőnök.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük