FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Red Bull Racing – Íme, az RB16B, a Mercedesnek szánt kihívó!

A Red Bull Racing bemutatta a 2021-es autóját, amelytől nem titkoltan azt reméli, hogy méltó kihívója lesz a hibridérában mindez idáig verhetetlen Mercedesnek. Céljuk ennek a hagyománynak a megszakítása!

Nagyszabású esemény helyett csupán képekkel és egy videóval tudatta a hírt a nagyvilággal az energiaitalos csapat. Abból sem borítottak ránk annyit, hogy belefulladjunk, de a lényeg nyilvánvalóan ezekből is leszűrhető… Túl sok változtatást szabad szemmel nem lehet az új modellen felfedezni, leginkább a hátsó szárnyon virító Honda felírat, na meg az Aston Martin eltűnése szúr egyből szemet. Milton Keynsben azért annyit hozzátettek ehhez, hogy a tavalyihoz hasonló külső számos módosítást és újdonságot is rejt, legfőképpen motorikus irányban sikerült fejlődni.

A kommünikében az is szerepel, hogy legfontosabb feladatként azt tűzték ki, hogy az új technikával Max Verstappen és Sergio Perez harcban legyenek a bajnoki címért. A 2020-as szezon előtt nagyon komolyan fogadkozott a csapat, hogy véghez viszik a trónfosztást, most kicsit szerényebben, de annál tudatosabban készülnek 2021-re. Meglátjuk, milyen szerencsével!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Red Bull Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük