FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Red Bull Racing: „Tovább harcolunk a VB címért!”

Az alábbi mondat Christian Hornertől származik, a Red Bull Racing csapatvezetője örömmel látta, hogy a 70. Évfordulós Nagydíjon önerőből is képesek voltak legyőzni a Mercedest. Ez motiválja a csapatot!

Horner elmondta, hogy a mutatott formájuk az, ami bizakodóvá teszi, és bár tudják, hogy nem ők a favoritok, nem hajlandóak elengedni ezt az évet. Ehhez csak hozzátesz a téli felkészülés, amely a sportvezető szerint még sosem sikerült ennyire jól:

„Tény, hogy nagy a lemaradásunk a Mercdedeshez képest, ugyanakkor korábban képtelenek voltunk őket megverni pusztán önerőből. Ahhoz mindig kellett a jó stratégia, vagy a szerencse is, viszont Silverstone-ban erőt tudtunk felmutatni velük szemben, ezért dolgoztunk annyit a szezon előtt. Ez pedig nagyon biztató a jövőre nézve!

Nem dobtuk el 2020-at, most arra várunk, hogy meglássuk, hogyan alakul az időmérős motormódokkal kapcsolatos tervezet. Lényeges, hogy mi milyen fejlesztést tudunk még hozzátenni a csomagunkhoz. Most ekörül forog minden, hiszen a befagyasztott fejlesztések miatt a jövő évi autónkat is most kell megalapoznunk.

Ennek ellenére – hiába nagy a hátrányunk – harcolni fogunk a világbajnoki címért. Minden egyes alkalmazottunk rettentően motivált, akik pedig velünk együtt élték meg a négy világbajnoki sikerünket, ők már mindent megadnának, hogy újra átélhessék ezt az érzést!” – mondta el tulajdonképp virágnyelven Christian Horner, mit is vár a jövőben a csapatától.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Red Bull Racing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük