FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Szépen KÜLDI Segrio Perez a Red Bullnak Silvertone-ban!

Még nem az ideit, de alább az RB16B-ről is láthattok egy videót. Utána pedig mindenképpen kukkantsatok bele Perez onboardjába is!

A mexikói minap arról beszélt, hogy kényelmesen érzi magát a bikások autójában, erre pedig remek bizonyíték a csapat által közzétett belsőkamerás felvétel. Kedden még a Red Bull Racing 2019-es autóját, az RB15-öt vitte pályára Silverstone-ban Sergio Perez, majd másnap a 2021-es gépet is tesztelhette egy filmes nap keretében. Megosztva Max Verstappennel 100 kilométer jutott neki, amit nagyon élvezett:

„Egy új konstrukciót mindig lenyűgöző élmény vezetni egy versenyzőnek, és a csapatnak is hatalmas dolog, amikor a munkájuk eredménye felbőg, és elindul. Rájuk is fér a dicséret, hiszen nagyon-nagyon keményen dolgoztak egész télen, ezért is nagy emóció uralkodott bennem, amikor kigurultam a pályára. Hogy mik a benyomásaim? Nagy potenciál rejtőzik benne, és az esős körülmények ellenére is sikerült elkapnom a ritmust. Érdekes összehasonlítási alap, hogy előző nap a 2019-es modellel körözhettem, nagyon erős a szintlépés, minden tekintetben.” – összegezte az autó körül forgó gondolatait Perez.

És akkor, íme, a már említett onboard, ahol a mexikói a 2019-es versenygéppel mutat be egy igen csak Pazar gyorskört. Érdemes egy pillantást vetni Perez új sisakfestésére és a fel-fel tűnő mexikói zászlóra is:

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XBP Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.