FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BEMUTATTA festés koncepcióját az Alpine – BRUTÁLIS LETT!

Váratlanul villantottak egyet a franciák, és lerántották a leplet a „Renaulution” névre hallgató látványtervükről. Illik kihangsúlyozni: LÁTVÁNYTERV!

A végleges küllemet februárban láthatjuk, de sokatmondó, hogy a csapat közösségi médiás, marketing/pr felületei a jól ismert sárga-fekete Renault árnyalatokról már át is váltottak a videóban is látható színekre.

Annak viszont forradalmi, ami messzemenően eltér az eddig megszokott trendektől, valamint kiérezni belőle, hogy „ez most valami nagyon más lesz.” Mindezt a márka ma délelőtt, egy sajtótájékoztató keretein belül mutatta be, ahol emellett sokan arra is választ vártak, hogy ki foglalhatja el a minap távozó Cyril Abiteboul helyét.

Ilyen irányú bejelentés (sem) történt, így továbbra is marad a találgatás annak, aki válaszokat keres arra, hogyan is fest majd az Alpine F1 Team vezérkara a jövőben. Nekik talán támpont lehet Marcin Budkowski, valamit Davide Brivio neve – utóbbi szakember nemrégiben intett búcsút a Suzuki MotoGP istállójának, és egyáltalán nem ördögtől való a gondolat, hogy mindezt azért lépte meg, hogy csatlakozzon a komoly célokat kitűző Alpine teamhez.

Végül jöjjön az, amelyre valószínűleg mindannyian kíváncsiak vagytok, íme, a prezentáció az Alpine hazafiasnak nevezhető festés utópiájáról:

Nekünk nagyon bejön, nektek hogy tetszik?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Alpine F1 Team

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük