Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A Scuderia Ferrari NEM TÖKÖLT – Ezt hívják BEMUTATÓNAK!

A Ferrarinál szakítottak az idei „hagyományokkal”, és megtörve a sormintát végre egy valódi autó leleplezést hoztak el a nagyérdeműnek. Talán nem is tudják, hogy mennyire kellett ez nekünk…

Semmitmondó nyilatkozatok, ötlettelen PR képek, nulla progresszivitás. Idáig ezt láthattuk a „nagy bemutatók” gyanánt, de az Alfa Romeo után a Ferrari még merészebbet húzott, és élő adásban vitte pályára az SF23-at. Ez természetesen minden irányból nézve kockázat, de hát az autósport PONTOSAN ERRŐL SZÓL.

„Ez egészen hihetetlen volt! Minden dicséretet megérdemel a csapat, hogy így lepleztük le az új fegyverünket. Az F1-nek erre van szüksége, hogy az ilyen pillanatokat megossza a rajongókkal, és büszkévé tegye őket a csapatukra! Büszkék lehetnek a mérnökökre, a szerelőkre, és mindenkire, aki az elmúlt hónapokban ezen a projekten dolgozott. Szuper érzés volt titkolózás nélkül megmutatni azt, amiért annyit hajtottunk. A Forma–1 természetét ismerve nagy bátorság volt ez a részünkről, de vállaltuk a kockázatot, hogy mi mást csinálunk, mint a többiek, és ez szerintem igazán nagyot szólt. Nem csupán a Ferrari fanoknál, hanem az egész Formula-1-et is beleértve!” – örömködött teljes joggal Carlos Sainz, aki mindezt csak kívülről figyelhette, de a Charles Leclerc adásban bemutatott karikáján kívül ő is beletett pár kört az új csodába.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük