FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Binottónak meg vannak számlálva a napjai?

A Magyar Nagydíj előtti „showt” egyértelműen a Scuderia Ferrari viszi el. Az olaszok súlyos problémákkal küszködnek, és ebben nem várható gyors javulás. Érzi, tudja ezt a maranellói vezetés is, akik az olasz sajtó szerint komoly lépések megtételére készülnek.

A helyi Corriere della Sera cikke arról számolt be, hogy a vörösök első emberei, Louis Camilleri igazgató és John Elkann elnök már nagyon türelmetlenek. Ha a magyar versenyhétvégén is folytatódik az eddig látott tendencia, könnyedén útilapu kerülhet Mattia Binotto csapatvezető tappancsaira.

A csapat egész héten példátlan erőfeszítéseket tett azért, hogy az Ausztriában összetört, így igazából ki sem próbált fejlesztéseket sikerüljön updatelni, ha ezek nem vállnak be, akkor minden bizonnyal fejek hullanak majd. A lap szerint olyannyira komoly a helyzet, hogy a kulisszák mögött már az utód személyét is megnevezték, aki nem más, mint Antonello Coletta, aki a jelenleg a Scuderia GT programját vezeti.

A csúcsgórék a gyenge eredmények mellett a sikertelen sportdiplomáciai húzások okán is kirántanák Binotto alól a szőnyeget. Felróják neki, hogy beleegyezett a költségsapka csökkentésébe, és ezáltal az istálló sokkal gyengébb helyzetből, és gyérebb lehetőségekkel indulhat majd neki a következő éveknek. A talján újság szerint valóságos csodára lenne szükség ahhoz, hogy megmeneküljön Mattia Binotto.

Azt már csak halkan tesszük hozzá, hogy szerintünk még az sem lesz elég…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

One thought on “Binottónak meg vannak számlálva a napjai?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük