FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Charles Leclerc: „Carlossal több időt töltök, mint Sebbel!”

A monacói arról mesélt az újságíróknak, hogy míg Sebastian Vettel és ő lényegében csak váltótársak voltak, addig Carlos Sainzra sokkal inkább a kollégájaként tekint.

Ami leginkább megváltozott idén, az az együtt töltött idő. Míg Vettel és Leclerc csupán a minimálisan kötelező időt töltötték együtt, addig a spanyollal teljesen az ellenkezője történik. A képükben senki ne várjon egy új Lando Norris & Carlos Sainz párost, de ártani egészen biztosan nem fog, ha a Ferrari pilótái a pályán kívül már nem gyalulják egymást tovább…

„Az elmúlt években Sebastian és én leginkább csak kereszteztük egymás útját. Én jöttem, ő ment, és fordítva. Carlosszal más a helyzet, gyakran ugyanakkor vagyunk egy légtérben, így sokkal több időt töltünk együtt. Ő több csapattal dolgozott együtt, mint én, és sok érdekességet tud mesélni arról, hogyan működnek a dolgok más csapatoknál, a legfőbb riválisainknál. Rettentően motivált, látszik, hogy nagyon akar, ez a lendület pedig az egész csapatnak jót tesz. Nekem is! Hiszem, hogy ha mi ketten összefogunk, abból az egész Ferrari család profitálhat, és együttes erővel visszatérhetünk a győzelem útjára.

“Károly nem lopja el Károly ülését….”

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Seb nem hiányzik. A tengernyi tapasztalata nagyon sokat segített bennünket, engem is. Bizonyos helyzeteket kiválóan átlátott, remek elemző volt, akitől nagyon sokat tanultam. Ő világított rá, hogy az ördög a részletekben rejlik, és hogy ez mekkora különbséget jelenthet a pályán. Mellette Sebastian egy igazán egyenes és jó ember, aki mindig őszinte volt velem.” – hasonlította össze jelenlegi és volt csapattársát Leclerc.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Fans

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.