Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Csúszni fog Michael Schumacher műtétje?

Egyes sajtóhírek szerint a koronavírus járvány kockázata miatt maradhat el Schumacher tervezett kezelése. Ugyanakkor más lapok még a beavatkozás tényét is kétségbe vonják.

Ahogy azt már megszokhattuk, nagyon halovány az információáramlás a hétszeres világbajnok pilótával kapcsolatban. Jelenleg úgy hírlik, hogy újabb őssejt terápiát készülnek alkalmazni a versenyzőn, a beavatkozást végző francia professzor tömören csak annyit nyilatkozott, hogy erre „Michael idegrendszerének regenerálása miatt van szükség.”

A friss hírek most arról számolnak be, hogy a tavaly ősszel elkezdett kezelés valószínűleg félbemarad: az ok pedig nem más, mint a koronavírus pandémia. Ezzel szembemegy a Guardian tudósítása, melynek értesülései szerint a Schumacher család nem is tervez semmiféle beavatkozást, így értelemszerűen nincs is mit elhalasztani.

Bármi is az igazság, a közeljövőben bizonyosan semmilyen egészségügyi kockázatot nem vállalnak fel a bajnokkal kapcsolatban. Schumacher helyzete mellett legalább annyira fájó, hogy a család hosszú évek óta csak hallgat, még a legjobban értesült sajtóorgánumok is csak a sötétben tapogatóznak az állapotával kapcsolatban…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Fox Sports