FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ferrari “HÁLA”: A Scuderia lapátra tette az orosz szponzorát

Olyan ez, mint egy trend a TikTokon: utáljuk együtt az oroszokat, kinek megy a jobban? A buliba most a Ferrari is beszállt, aki kidobta a világhírű Kasperskyt.

A „MINDENKI AGRESSZOR, aki orosz” elvet követve a Scuderia is feliratkozott arra a gyalázatos listára, amin a teljes Formula-1-es mezőny és az FIA is szerepel.  Nem vagyunk mi oroszbarátok, de egy sportoló, vagy egy cég, aki az orosz-ukrán konfliktust megelőzően még jó volt a ligának/valamelyik csapatnak, az hirtelen most bűnössé válik, aki ellen retorzió kell. Kár is tovább taglalni a jelenséget, aki érti, az tudja, mire gondolunk… Szóval az van, hogy az orosz Kaspersky megy, a román Bitdefender pedig jön. A céget 2001-ben, Bukarestben alapították meg, az azóta eltelt időben a világ egyik legeredményesebb vírusvédelemmel foglalkozó software fejlesztőjeként tekint rájuk a világ. A vállalat és a Scuderia Ferrari együttműködése már a Szingapúri Nagydíjtól fogva elkezdődik:

„Örömmel kezdjük meg a munkát az új partnerünkkel, a Bitdefenderrel. Mi együtt olyan értékeket vallunk, mint a legmagasabb szintű technológiai hatékonyság, a biztonság innovációja, és a harc a kiváló teljesítmény oltárán.” – indokolt Mattia Binotto csapatvezető a Ferrari sajtóközleményében.

Várjuk a tippeket, ki lesz majd a következő….

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük