FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lando Norris: „Carlos Sainznak ESÉLYE LEHET a győzelemre!”

Ugyan a rendkívül ostobán hangzó „Bromance”-nak már végre, Lando Norris és Carlos Sainz között továbbra is remek a kapcsolat.

Pedig a rivalizálás megmaradt, hiszen a konstruktőri bajnokság tekintetében idén is nagy csatára van kilátás a Scuderia Ferrari és a McLaren között. Ebben a harcban jelenleg lépéshátrányban van a Ferrari, de a mutatott tempó alapján mégis jobbak az esélyek a vörös istállónál:

„Amíg a többieket meglepte a Ferrari csütörtöki remeklése, én őszintén bevallom, hogy számítottam erre. Már a Spanyolországban mutatott formájuk előrevetítette, hogy erősek lehetnek, hiszen iszonyú tempót tudtak átvinni ott a szűk kanyarokban. Meg is írtam Carlosnak, hogy szerintem jó esélye lesz a győzelemre Monacóban… Szóval lehet, hogy a nézők nem számítottak arra, ami történt, de én igen, és most is így gondolom.

Mi rendelkezünk adatokkal, látjuk, hogy hol gyorsak az ellenfelek, és hol akadnak problémáik, szóval a teljesítményük nem meglepő. Nem Monaco lesz az a helyszín, ahol eléjük tudunk kerülni, de bőven van még olyan pálya a naptárban, ahol mi végezhetünk majd előrébb. Most nagyon erősnek tűnnek, ez pedig nekünk nem jó hír a konstruktőri harmadik helyért folytatott harcban. Ennek ellenére mindent megteszünk, és nem adjuk majd olcsón a bőrünket!” – nyilatkozta Norris az ellenfelük és a saját helyzetükről.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.