FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Mattia Binotto: „MIÉNK A LEGJOBB pilótapáros!”

Binotto nagyon elégedett Charles Leclerc és Carlos Sainz munkájával, akik jóformán minden benne rejlő lehetőséget kipréselnek az idei Ferrariból – ráadásul együtt már fél szezon alatt több pontot gyűjtöttek, mint ami az istállónak az előző évben összességében sikerült.

Ezekre az eredményekre nyilvánvalóan még csak kezdetként tekintenek a Scuderiánál, ahol nem titkoltan azért dolgoznak, hogy ez a két srác tematizálja majd a Formula-1 elkövetkezendő éveit:

„Nagyon elégedettek vagyunk velük, szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy jelenleg ők a legjobb és legerősebb páros a mezőnyben. És ez még csak a kezdet, mert az autónk egyre jobb lesz, a srácok pedig egyre összeszokottabbak! Charles Leclerc egyszerűen szenzációs, és még mindig fejlődik, nagyon büszke vagyok rá. Már győzelmet is majdnem szereztünk a vezetésével Monacóban, mellette pedig Carlos Sainz is nagyon erősen beintegrálta már magát a csapatba, amit a dobogós helyezései is bizonyítanak. Nagyon keményen nyomja, futamról-futamra egyre jobb, és remek mérce Charles számára is.

Fejenként már 80 pontot akasztottak idén, ez nagyon jól példázza a bennük lévő alázatot, kitartást és csapategységet. Ilyen párossal sokra vihetjük a konstruktőrök versenyében, hosszabb távon pedig azt gondolom, hogy ez a két pilóta még nagyon sok örömet fog szerezni a szurkolóinknak, és nekünk is!” – írta körül nem is olyan burkoltan, mik az elvárásai a fiaival kapcsolatosan.

Szerintetek valóban a Scuderia Ferrari duója alkotja a Formula-1 legjobb egységét?

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.