Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Megjelent a Ferrari új főnöke, és egyből GYŐZELMET ÍGÉRT!

Erős belépővel vette fel a munkát Maranellóban (pontosabban Fioránóban) Frederic Vasseur, akinek a legelső dolga az volt, hogy kijelentette: Nem ijedhetnek meg a győzelemtől, és semmiféle más célt nem tűzhetnek a zászlajukra!

A friss belépőt alaposan kifaggatták, és Vasseur nem félt nyíltan beszélni. Pedig ez a Scuderia Ferrarinál nem számít éppen életbiztosításnak…

„Egyértelműen a végső győzelmet kell megcéloznunk, nem adhatjuk alább! Karrierem alatt volt már dolgom nehéz feladatokkal, de egyértelmű, hogy ez a mostani lesz életem legnagyobb kihívása. A Ferrarinál minden pillanatod a nyilvánosság előtt zajlik, az elvárások pedig nagyon magasak, ami a tradíciókhoz köthető. Jelen állás szerint a három élcsapat között vagyunk, és világos, egyértelmű célokkal vágunk bele 2023-ban, a konstruktőrök között és az egyéni világbajnokság tekintetében is. Az én feladatom, hogy tisztán és világosan motiváljam a csapatot, és ki kell mondanom, hogy nyerni akarunk. Mindenki ezt várja el a Scuderia Ferraritól!

Nagyon megtisztelő a Ferrari csapatvezetőjének lenni, de én nem elégszem meg ezzel. Én nem itt akarok lenni, hanem bajnokcsapatot akarok irányítani, ez minden vágyam és célom. Optimista vagyok, mert az egész istálló rettenetesen motivált, és nekem sokan azt mondták, hogy Marenellóban nincs lehetetlen! Az itt töltött két hetem tapasztalatai után megerősíthetem, hogy ez valóban így van. Az itt dolgozók hegyeket képesek megmozgatni, és pontosan ez az a mentalítás, amire a szezon során szükségünk lesz!” – nyilatkozta a szakember.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

3 thoughts on “Megjelent a Ferrari új főnöke, és egyből GYŐZELMET ÍGÉRT!

  1. Antal Lajos says:

    Nem értem, hogy miért Faenza, ott a Minardi volt, ami most éppen Alfa Tauri.
    Maranello és Fiorano a Ferrari hazája, vagy rosszul tudom?

  2. Tóth Krisztián Márk says:

    Fioranót akartam írni, csak Faenza van beakadva, mert nemrégiben jártam az AlpaTaurinál. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük