Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

REMÉNYSUGÁR a Ferrarinak: hétvégére érkeznek a fejlesztések!

A hétvégi Stájer Nagydíjon egy updatelt Ferrarit láthatunk, a csapat a Hungaroringre tervezett fejlesztéseket megsürgetve már a hétvégén beújít.

Mindeközben pedig cáfolják a Mattia Binottót érintő pletykákat, az olasz csapatvezető helye továbbra is biztos a maranellói istálló élén.

Azt már a barcelónai tesztek óta világosan látják a csapatnál, hogy aerodinamikailag félrement az SF1000-es, amelyet mindenképp korrigálni kell. A gárda kommünikéjében idáig a Magyar Nagydíj időpontjára prognosztizálták azt a csomagot, ami ezt javítani hivatott, de ennek egy részét már a hétvégén beveti a Scuderia. Közben az elmúlt versenyt és a kialakult helyzetet is értékelte a Ferrari vezérigazgatója:

„Természetes, hogy egy Ferrari szintű csapat nem ilyen eredménnyel szeretné kezdeni a szezont. Minden téren fejlődnünk kell, és mindent meg is teszünk azért, hogy ez megvalósuljon. Örülök és bízom a Mattia által elvégzett munkában: nagyon gyorsan reagáltak a hiányosságokra, és felgyorsították a fejlesztések folyamatát. Bízom a csapatban, és abban, hogy mindent kihívásra hasonló választ tudnak majd adni.” – nyugtatta a szimpatizánsokat és a csapatát is Louis Camilleri.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Sky Sports

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük