FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Scuderia Ferrari: Carlos Sainz végre a fedélzeten!

Még csak januárt elejét írunk, de a spanyol már most beköltözött az új munkaadójához, és készül a legelső hivatalosnak mondható tesztjére!

Már decemberben ellátogatott a gyárba Carlos Sainz, de az csak egyfajta bemutatkozós, sajtótájékoztatós PR nap volt Maranellóban, ahol túl sok minden nem fért, férhetett bele az időbe. Ekkor még némi hiányérzettel távozott a Scuderia új szerzeménye, de már ekkor megfogadta, hogy a későbbiekben igyekszik minél több időt a csapattal tölteni, hogy kiismerje őket, és feltegye a kérdéseit.

Az ünnepek elteltek, a Formula-1 pedig kezd visszatérni az üzemi kerékvágásba, így a Scuderiánál is megindult a munka, méghozzá Sainzzal a fedélzeten. Az új fiú az egész hetet Maranellóban tölti majd, és aktívan kiveszi a részét a munkából:

„Egy rövidke kihagyás után itt az idő, hogy visszatérjünk a munkához. Én is Maranellóba utaztam, hogy nekilássak a 2021-es szezon előkészületeinek. Jelentem Ferrari, itt vagyok, kezdhetünk!” – írta a közösségi médiában a pilóta. Az üléspróbával már nem kell bajlódnia a vörösök új emberének, az már 2020 végén megtörtént, most a szimulátoros munkán van a hangsúly, na meg a mérnökökkel történő egyeztetésekkel és az ismerkedéssel. Ez utóbbi miatt Sainz már jelezte is, hogy hamarosan a Scuderia bázisának közelébe költözik, hogy folyamatosan rendelkezésre álljon.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük