FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Scuderia Ferrari: „MONZÁBAN NYERNI fogunk”

Kiadták az ukázt a Scuderia Ferrarinál, minden hátralévő futamot meg kell nyerni a vörösöknek. Kezdésnek Monzában kellene bizonyítani, hogy a szezon első versenyein látott Ferrari nem csupán egy szép emlék…

Mattia Binotto továbbra is elkötelezett, hisz a csapatában, és a győzelmi esélyekben, ugyanakkor aggasztja az istálló mostanában látott versenytempója:

„Ami a leginkább zavara a Holland Nagydíj után, az a vasárnapi tempónk. Ez már a harmadik olyan versenyünk volt, amikor nemhogy Max Verstappent nem tudtuk támadni, de a Mercedessel kellett harcolnunk, akik le is vadásztak minket. Hiába vagyunk erősek a kvalifikáción, ha a versenyen nincs meg a kellő sebességünk… Három verseny, három elszalasztott esély, pedig az autónkban benne van az a potenciál, ami a győzelemhez kell. Azt akarom látni, amit a szezon elején, vissza kell térnünk a győzelem útjára, és vissza is fogunk, ebben egészen biztos vagyok.

Nem adjuk fel, négy futamot már megnyertünk idén, és ez bizakodással tölt el. Egyre kevesebb verseny van hátra, ezért el kell kezdenünk győzni, mindenekelőtt a legfontosabb, hogy az Olasz Nagydíjon kiszolgáljuk a kilátogató Tisfósit, akik minden bizonnyal óriási számban lesznek jelen. Nekik üzenem, hogy Monzában győzni fogunk, és minden további hátralevő futamot meg akarunk nyerni, így a hazai versenyünkön is kérjük őket, hogy szurkoljanak nekünk minél nagyobb átéléssel. Szükségünk van a támogatásukra, mert végre el akarunk indulni a jó irányba!” – nyilatkozott motiváltan Binotto.

Nos, nem vagyunk sem Scuderia Ferrari, sem más drukkerek, de ezúttal mi is nagyon szorítani fogunk a Ferrari talpra állásáért!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.