Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

VIDEÓ: Lehullt a lepel az idei Ferrariról, de még nem az autóról

Sokkal inkább a csapatról, a közelmúltról és az előttünk álló jövőről. Minderről egy 16 perc hosszú prezentációs videóban beszélt Mattia Binotto, és természetesen a Charles Leclerc – Carlos Sainz páros is.

A vörös alakulat ma egy online, ám előre felvett mozival jelentkezett, amelyben Mattia Binotto köszöntötte a csapat szurkolóit a Ferrari múzeumból. A csapat első embere beszélt a költségplafon által okozott kihívásokról, a 2022-es autójuk fejlesztéséről, valamint a Formula-1 és a Ferrari 1950 óta működő kapcsolatáról.

Ezután Charles Leclerc és Carlos Sainz diskurált az idei szezonról, a versenynaptár helyszíneiről, és a személyes motivációjukról. Feltűnő, hogy a videó résztvevői már a 2021-es csapatruházatban jelennek meg, amely kollekció darabjai nálunk már most is elérhetőek (legfőképpen cipők). A film lezárásában Binotto veszi át a stafétabotot a pilótáktól, és nem felejt el köszönetet mondani a Scuderia Ferrari minden munkatársának, aki részt vett az idei szezon előkészületeiben. Az olasz szakember nem nevezett meg eredményeket, de örömteli pillanatokat vár az istállótól.

Mi pedig már nagy izgalommal nézünk március 10 elé, amikor az új Ferrari is megérkezik. Aztán pedig kisvártatva jönnek a tesztek, ahol már valósabb képet kaphatunk a 2021-es erőviszonyokról!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Scuderia Ferrari

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük