FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Ennyi volt, Williams!?

Hivatalos hír és tény, hogy elkelt a Williams istálló. Az új tulajdonos a Dorilton Capital, ezzel teljesen új időszámítás kezdődik a legendás csapat életében.

A hír igazából nem meglepő, hosszas előkészületek előzték meg a váltást. Egyelőre a pontos tulajdoni részesedésről, és az új befektető terveiről nem érkeztek hírek, de valószínűsíthető, hogy valamilyen formában (névben, küllemben, versenyzőben…) bizonyosan meg fog jelenni az új tulajdonosi csoport. A Williams közleményében erre nem tér ki, viszont várakozással tekintenek a közös munka elé:

„A Dorilton Capital a remek hosszútávú befektetésekről ismert, most pedig elkötelezték magukat, hogy talpra állítsák a csapatot, és újra versenyképesek lehessünk. Ez egy teljesen új fejezet lesz az istálló életében, ugyanakkor sokkal erősebb lábakon áll majd, mint eddig. A Williams teljes tulajdonosi köre egyhangúlag fogadta el az új befektető ajánlatát, Sir Frank Williams is támogatja a Dorilton Capitalt, és reméli, hogy az általa alapított gárda hamarosan visszanyerheti a régi fényét.” – reméljük így lesz, és nem tűnik el a süllyesztőben a Forma-1 egyik utolsó dinoszaurusza.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Williams F1 Team

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük