FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Lewis Hamilton: “KÖVETELEM Nyck de Vriest a Formula-1-be!”

A holland Formula-E világbajnok a múlt hétvégén F1 újonc is lett, hiszen Alexander Albon betegsége miatt ő „örökölte” meg a Williams istálló ülését. Ha már ott volt, tett róla, hogy Jost Capitóék élete ne legyen egyszerűbb.

Ugyanis fantasztikus teljesítményt nyújtva azonnal versenyképes volt, szemernyi izgalom nem látszott rajta, annyira nem, hogy a csapat állandó pilótáját a játék minden elemében felülmúlta. Szenzációs teljesítményének fényét tovább növeli, hogy mindezt úgy érte el, hogy a pénteki szabadedzésen még egy Aston Martint vezetett… A sikerre természetesen a szakma is felkapta a fejét, sőt, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton is markáns véleményt fogalmazott meg vele kapcsolatban:

„Nyck egy rettentően tehetséges srác, akit már nagyon fiatal kora óta ismerek. Mikor még a McLarennél versenyeztem, édesapám próbált neki segíteni, hogy közelebb kerülhessen a Forma-1-hez. Ő a Mercedes család tagja, aki sok-sok szimulátoros munkát végzett már nekünk, remek visszajelzéseket ad, és egy nagyon pozitív jellemű, üdítő versenyző. Igazán értékes ember, akinek helyet kell találnunk itt. Követelem Nycket az F1-be!” – emelte fel a hangját de Vries ügyében Hamilton, akinek meggyőződése, hogy a fiatal holland hamarosan állandó tagja lesz a rajtrácsnak. Nyck De Vries monzai teljesítményét és profizmusát látva őszintén reméljük, hogy a próféta szól Lewis Hamiltonból.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.