FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Szomorú hír: Korházban van Sir Frank Williams

A Williams istálló alapítójának és egykori tulajdonosának hogylétéről, és kórházba kerülésének okáról egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni. A csapat által kiadott közlemény pedig sok mindennek nevezhető, csak éppen megnyugtatónak nem…

A csapat is csak egy rettenően szűkszavú kommünikében tudatta az együttérzését:

“Frank állapota stabil, de ennél többet nem áll módunkban megosztani. Mivel az ő egészsége a Williams család magánügye, ezért mi sem szeretnénk több információt elárulni ezzel kapcsolatban. Arra kérjük a sportág szerelmeseit és a szurkolókat, legyenek rájuk tekintettel, tartsák tiszteletben a magánéletüket. Amint lesz rá módunk, további részletekkel fogunk jelentkezni. Köszönjük szépen a megértésüket” – írja a közlemény.

Messze áll tőlünk, hogy bármilyen találgatásba kezdjünk, de sajnos ez a sajtóközlemény nem sok pozitívumot rejt magában, ugyanazt érezzük ebben a szituációban, mint Michael Schumacherrel kapcsolatban. Ennek ellenére őszintén reméljük, hogy tévedünk, és mindez csak egy rossz áthallás, valamint, hogy hamarosan újra láthatjuk a Forma-1 egyik legsikeresebb és legismertebb istállójának tulajdonosát. Ezúton is gyors jobbulást kívánunk Frank Williamsnek!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük