FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Újabb fecske: ÍME, a Williams FW44 (festése)

Új éra, új szponzor, teljes arculatváltás. Pontosan ez zajlik a Willamsnél, mi pedig a képeket elnézve ezt abszolút nem bánjuk!

A Williams 2022-es autójának (…) leleplezése szépen illeszkedik ahhoz a PR-Trash sormintához, amelyet az istállók java mostanság bemutat nekünk. Mentségükre szóljon, hogy legalább jól néz ki a cucc… Mondjuk elég minimalista lett, de az ereje/versenyképessége majd hátha megszépíti! Így van ezzel Jost Capito csapatfőnök is:

„Ha olyan gyors lesz, mint amilyen szép, akkor már nem hiába dolgoztunk vele rengeteget. A Williams komoly tradíciókkal bíró istálló, amely már bizonyította, hogy erős és letisztult karakter ebben a ligában. Pontosan ezt prezentálja az új autónk megjelenése is! Az FW44-es az innovációt és a jövőt jelképezi, miközben visszacsatolást mutat az örökségünkhöz, amely azzá tesz bennünket, akik most vagyunk. Hiszek ebben a projektben, és hiszek a versenyzőinkben is! Nicolas Latifi sokat fejlődött az elmúlt években, Alexander Albon pedig már dobogón is állhatott, szóval úgy gondolom, van okunk a bizakodásra.” – zárta pozitív töltettel mondandóját a Williams vezetője.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Williams

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.