Williams GÓRÉ: Elég volt Hamiltonból, JÖJJENEK VÉGRE a fiatalok!

Lewis Hamilton sajtócsendje sok mindenkit „megihletett”, de hogy egy csapatvezető ilyen tökösen beleálljon a történetbe, az nem éppen megszokott…

Míg mindenki rózsafüzért szorongatva mormolja az igéket, nehogy visszavonuljon a rekorder pilóta, addig Jost Capito, a Williams csapatfőnöke nagyjából őszintén leszarja, miképpen dönt a hétszeres világbajnok. És ezt nem is fél kimondani!

„Nekem aztán teljesen mindegy, mihez kezd Lewis, abszolút nem érdekel, hogy fog-e versenyezni 2022-ben, vagy sem. Vagyis annyiból mégsem, hogy örülnék neki, ha a dráma végeztével átadná a helyét olyanoknak, akik viszont bármit megtennének azért, hogy Formula-1-es versenyzők legyenek. Nem kell itt krokodilkönnyeket hullajtani, van már hét világbajnoki címe, ha akar, úgyis vissza fog térni, ha pedig nem, akkor átadja a helyét egy olyan fiatalnak, aki igazán megszolgált erre. Csupán egyetlen okból bánnám, ha nem folytatná Hamilton, neve is van: George Russell.

Ő le akarja győzni Lewist, itt és most, nem évek múlva. Szeretném, ha meglenne erre az esélye! George abszolút készen áll, higgyék csak el, tudom: rettentően erős mentálisan, így azt gondolom, Hamiltonnak van miért aggódnia. Attól sem kell félteni, hogy még csak keveset vezette a Mercedes autóját, ugyanis a tél folyamán rengeteget gyakorolt a szimulátorban, több ezer kilométer van már a háta mögött. Szerintem nem csupán Lewis Hamiltonra, de Max Verstappenre is nagyon veszélyes lesz, erről meg vagyok győződve!” – nyilatkozott brutális őszinteséggel Jost Capito.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

5 thoughts on “Williams GÓRÉ: Elég volt Hamiltonból, JÖJJENEK VÉGRE a fiatalok!

 1. Piroska Tugyine says:

  Nagyon szeretném ha Lewis Hamilton nem vonul na még vissza, legalább még egyszer világbajnok lenne és akkor ő lenne a mostani csapatból a legjobb ! Szerintem ő is így gondolja! Bár én szeretem ezt George Russell t is !

 2. jborjan says:

  Én annak örülnék, ha ez a primadonna elhúzna a búsba. Amit elért az nem az ő műve volt, hanem a Mercié, meg az okos (megkent ?) bíráké. De szerintem annyira eszi a fene a 8. VB címért, hogy nem megy még oda, ahova küldeném.

 3. NagyLászló says:

  Az ilyen hozzászólások azt bizonxítják, hogy ehez a sporthoz nem ért, nem véletlen, ha nem jegyzik. Ha valaki 7szeres bajnok, és még 2 szer elvették tőle a címet, arról mem illik így beszélni, tslán ha valaki ennél többett tett ezért az F1 nél. Főként úgy, hogy élete formáját nyujtotta az elmult éveben is, Azok volt világbajnokok, és azok a vezetők akik bírálják, nem az F1 fejlődését segítik.Nem is akarom ecsetelni, amit az előző évben a Red Bull tett, az ennek a sportág megcsúfolása.

 4. Németh Gábor says:

  Nagylászló
  A te hozzászólások a F1- megcsúfolasa. Mikor, mit vettek el kitöl? Nézd már végig az egész idényt, vedd le a Hamis szemüvegeket és ha tudod pártatlanul nézni és értékelni az idényt, valamint a történteket, akkor talán rájössz hogy is tudott visszatérni a merci Hamival a vb-be, egy vért helyzetből két futam alatt. Valamint a háttérben történteket, politikát, rinyalast, motor, karosszéria fejlődés stb. Hát nem egy szereplős volt a történet. Érdekes, hogy a többiek mindig allul maradtak. Évek óta.

 5. is-ván says:

  A 2021 szezon úgy volt fantasztikus ahogy volt. egy kanyart sem vettem volna ki belőle! Remélem ilyen izgi lesz a 2022 és a többi is! Sztárok jönnek, mennek, ki puffogva, ki szépen csendben! kimi is szuper, Vettel és a többiek is!
  A Bírák eseménydús időszakban bele-bele bénáztak, de na, valljuk be mi is benézünk egy két szabályt az életben, főleg, ha tízfelé kell figyelni! Lehet több bíró lesz majd, vagy videobíró, vagy szenzorhegyekkel tűzdelt Forma autó! Az ilyen bakik fejlesztésre késztetnek, szülik a szabálymódosítást, amibe mégjobban belekavarodnak majd!
  Szuper volt 2021!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel