A jelenlegi káosz érdekes LEHETŐSÉGEKET rejt – Magánvélemény

Az Ausztrál Nagydíj KÁOSZA (és az azóta törölt futamok, a koronavírus miatti helyzet) komoly presztizsveszteséget jelentenek a Forma-1-nek, ugyanakkor HATALMAS LEHETŐSÉGET is.

A valós rajtig tarthatnának egy ONLINE mini kupát, amelynek értékelése (pl. a megszerzett pontok fele) beleszámítana a majdani 2020-as csonka bajnokságba. TOVÁBBMEGYEK: olyan eltérő csapatfelállásokat kellene bevetni, amelyek a valóságban sosem történhetnek meg!

Hamilon Vettellel a Ferrariban, Leclerc Verstappen társaként, Ricciardo és Latifi (újonc mivoltából fakadóan) a Mercedesben… és stb. Egy-két hét intenzív szimulátoros felkészülés után indulhatna is a VERSENY, természetesen élő közvetítésben, teljesen EGYENLŐ FELTÉTELEKKEL.

Gondoljatok csak bele, azonkívül, hogy komoly tétre menne a „játék”, rengeteg olyan új szimpatizánst és IFJÚ rajongót is bevonzana általa a sportág, akiket most még nem tud mivel megszólítani. Ráadásul az elkeseredett szurkolók tömege sem maradna Cirkusz nélkül. Arról már NEM IS beszélek, hogy sokan nem is képzelnék, milyen meglepő eredmények születnének….

Azt hiszem, gyorsan megváltoznának a jelenlegi KÖZÉP és SEREGHAJTÓ csapatok pilótáiról alkotott, nagy általánosságban degradáló (és gyakran ostoba) vélemények.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel