Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A jelenlegi káosz érdekes LEHETŐSÉGEKET rejt – Magánvélemény

Az Ausztrál Nagydíj KÁOSZA (és az azóta törölt futamok, a koronavírus miatti helyzet) komoly presztizsveszteséget jelentenek a Forma-1-nek, ugyanakkor HATALMAS LEHETŐSÉGET is.

A valós rajtig tarthatnának egy ONLINE mini kupát, amelynek értékelése (pl. a megszerzett pontok fele) beleszámítana a majdani 2020-as csonka bajnokságba. TOVÁBBMEGYEK: olyan eltérő csapatfelállásokat kellene bevetni, amelyek a valóságban sosem történhetnek meg!

Hamilon Vettellel a Ferrariban, Leclerc Verstappen társaként, Ricciardo és Latifi (újonc mivoltából fakadóan) a Mercedesben… és stb. Egy-két hét intenzív szimulátoros felkészülés után indulhatna is a VERSENY, természetesen élő közvetítésben, teljesen EGYENLŐ FELTÉTELEKKEL.

Gondoljatok csak bele, azonkívül, hogy komoly tétre menne a „játék”, rengeteg olyan új szimpatizánst és IFJÚ rajongót is bevonzana általa a sportág, akiket most még nem tud mivel megszólítani. Ráadásul az elkeseredett szurkolók tömege sem maradna Cirkusz nélkül. Arról már NEM IS beszélek, hogy sokan nem is képzelnék, milyen meglepő eredmények születnének….

Azt hiszem, gyorsan megváltoznának a jelenlegi KÖZÉP és SEREGHAJTÓ csapatok pilótáiról alkotott, nagy általánosságban degradáló (és gyakran ostoba) vélemények.

Írta: Tóth Krisztián Márk