FansBRANDS Forma 1 webáruház
FansBRANDS VIP Tagság
FansBRANDS VIP Tagság
5000 forint ajándékba
Forma 1 futamértesítő
Hivatalos Forma 1 üzlet

Ingyenes Schumacher kiállítás nyílik

A Kölnben nyílt tárlat nem teljesen egyedi, volt már példa hasonlóra az elmúlt években. Fő attrakciója az a 12 darab autó, amelyekkel egykoron a hétszeres világbajnok pilóta versenyzett, de számos más, a bajnok karrieréhez közel álló relikvia is megtalálható.

A Motorworld Köln Rheinland névre hallgató létesítmény ad otthont a Michael Schumacher Private Collection kiállításnak, amely a hétvégétől látogatható, de megálmodói tartottak egy sajtónapot, ahol a média munkatársai már korábban is betekintést nyerhettek a kulisszák mögé.

A gyűjtemény egy korábban repülőgéphangárként funkcionáló épületben kapott helyt, csaknem 1000 négyzetméteren. Itt találhatók Michael Schumacher Forma-1-es pályafutásának versenyautói, a teljesség igénye nélkül hét Ferrari, első két világbajnoki címe megszerzésekor használt Benettonja, és az Jordan, amellyel 1991-ben debütált a száguldó cirkuszban.

Ingyenes, színvonalas, látványos a kiállítás

A berendezést számos sisak, overáll, valamint újságcikkek és családi ereklyék is színesítik, ezenkívül lehet nézegetni archív interjúkat és videófelvételeket is. Ez utóbbiak között találhatunk beszélgetéseket Sebastian Vettel-el, Jean Todt-al, vagy épp Felipe Massa-val és Flavio Briatore-vel.

A kiállítás megnyitása előtt Schumacher menedzsere, Sabine Kehm is megszólalt, aki elmondta, hogy a védence pályafutásához köthető tárgyak jelentős része megtalálható a tárlaton. Azt is hozzátette, hogy külön öröm számára, hogy a kezdeményezés Michael szülővárosától (Kerpen) csak alig néhány kilométerre jött létre.

Megannyi darabka Michael karrierjéből…

A múzeum a ma, azaz szombaton nyitja meg kapuit, és ezentúl heti hét napon keresztül várja az autósport, a Formula-1 és a Michael Schumacher rajongókat. A szervezők évi félmillió emberrel számolnak, és gyaníthatóan nem nagyon lőnek mellé ezzel a kalkulációval. A kezdeményezés rendkívül nemes, a díjmentes látogathatóság is kuriózum, de azt gondoljuk, mind a sportvilág, mind pedig a rajongók jobban örülnének annak, ha rendszeresen releváns hírek érkeznének a bajnok egészségi állapotáról.

A folyamatos bizonytalanságnál még a rossz hír is jobb, de természetesen mi továbbra is reménykedünk abban, hogy Michael Schumacher jól van, és egy nap teljesen felépül.

<div style=”background-color: #dbe6e4; padding: 20px; border: 5px dashed;”>

Köszönjük, hogy segítesz abban, hogy megismerjenek minket a magyar Forma 1 rajongók! Ígértem Neked egy kupon kódot, de kettőt is kapsz és eldöntheted, hogy melyiket használod fel.
<p style=”text-align: center;”>500 forintos kupon: <strong>BLOG500</strong> vagy 5%-os kupon: <strong>BLOG5</strong></p>
És ezek a kuponok azért jók, mert AKCIÓS termékekre is használhatók ?? <a href=”https://www.fansbrands.hu/ style=”>Kattints ide</a> ha szeretnéd felhasználni!

</div>

Képek: M4 Sport

Köszönjük, hogy megosztottad a cikket! Látszik, hogy egy vérbeli Forma 1 rajongóval van dolgunk, ezért most megajándékozunk egy 500 forintos kupon kóddal, amit felhasználhatsz bármilyen - akár akciós - termékre is a FansBRANDS Forma 1 webáruházban.
Kupon kód: BLOG500

Leave a Reply

Your email address will not be published.