NÉPÍTÉLET: Olvasóink szavazata szerint ők dominálhatnak 2020-ban

Az elmúlt héten feltettünk nektek egy egyszerű, ám annál érdekesebb kérdést: Ki lesz 2020 világbajnoka? A szavazásunkon közel 800-an adtátok le a voksotokat, és a kommentmezőkben is komoly mennyiségű tipp érkezett.

Az eredmény abszolút realista, mi magunk is az általatok megszavazott úriembert tennénk az első helyre: lehet szeretni, vagy nem szeretni, de a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton abszolút a legesélyesebb a 2020-as szezonban. Talán csak annyiban gondolkodunk eltérően, hogy szerintünk Hamilton a kialakult körülmények miatt idén abszolút befogható, és aki megcsípheti, az inkább lesz majd Max Verstappen, mint Charles Leclerc.

Ami viszont meglepő, hogy már a Ferrari érzelmű olvasóink sem hisznek igazán Sebastian Vettel feltámadásában, annál inkább bíznak Leclerc előretörésében, aki Hamilton után a második legtöbb szavazatot kapta. A harmadik helyen Verstappen végzett, ő csaknem másfélszer több vokssal előzi meg a már említett Vettelt, akit csupán a szavazók nyolcada tart esélyesnek a végső győzelemre.

40 Fans Brands olvasó szerint az idei bajnokság győztese egy meglepetésember lesz, a lista végére pedig a negatív csúcsot döntő Valtteri Bottas került, akiről csupán 11 látogatónk gondolja azt, hogy 2020-ban labdába rúghat majd. Mindenki szavazatát köszönjük, nemsokára pedig újabb érdekes játékkal érkezünk!

ÍME, a népítélet:

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Goodwood.com

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel