Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

NÉPÍTÉLET: Olvasóink szavazata szerint ők dominálhatnak 2020-ban

Az elmúlt héten feltettünk nektek egy egyszerű, ám annál érdekesebb kérdést: Ki lesz 2020 világbajnoka? A szavazásunkon közel 800-an adtátok le a voksotokat, és a kommentmezőkben is komoly mennyiségű tipp érkezett.

Az eredmény abszolút realista, mi magunk is az általatok megszavazott úriembert tennénk az első helyre: lehet szeretni, vagy nem szeretni, de a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton abszolút a legesélyesebb a 2020-as szezonban. Talán csak annyiban gondolkodunk eltérően, hogy szerintünk Hamilton a kialakult körülmények miatt idén abszolút befogható, és aki megcsípheti, az inkább lesz majd Max Verstappen, mint Charles Leclerc.

Ami viszont meglepő, hogy már a Ferrari érzelmű olvasóink sem hisznek igazán Sebastian Vettel feltámadásában, annál inkább bíznak Leclerc előretörésében, aki Hamilton után a második legtöbb szavazatot kapta. A harmadik helyen Verstappen végzett, ő csaknem másfélszer több vokssal előzi meg a már említett Vettelt, akit csupán a szavazók nyolcada tart esélyesnek a végső győzelemre.

40 Fans Brands olvasó szerint az idei bajnokság győztese egy meglepetésember lesz, a lista végére pedig a negatív csúcsot döntő Valtteri Bottas került, akiről csupán 11 látogatónk gondolja azt, hogy 2020-ban labdába rúghat majd. Mindenki szavazatát köszönjük, nemsokára pedig újabb érdekes játékkal érkezünk!

ÍME, a népítélet:

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Goodwood.com