Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Új DOKUSOROZAT indult Bernie Ecclestoneról, ITT NÉZHETED!


Az AMC Networks International gondozásában, „Lucky!” néven új sorozat indult Bernie Ecclestone páratlan karrierjéről. A Formula-1 által rajongó szurkolóknak nem is kell messzire menni a szupersztárokat felvonultató sorozatért…

Ugyanis a Spektrumon már december 27 óta fut a „Lucky!”, amely nyolc részben fog elmesélni a legendás Bernie életéből, a sportágban játszott szerepéből olyan pillanatokat, amelyek mindeddig rejtve voltak a nagyközönség szeme elől.  A sorozat elég pedigrés stábbal forgott, hiszen a rendező maga is egy ikon, az a Manish Pandey, aki a „Senna” című díjnyertes dokumentumfilmet írta, és producerkedett. Az ígéretes műsor 1950 első silverstone-i nagydíjától a 70-es, 80-as éveken át napjainkig kalauzol, méghozzá egyenesen Eccelstone narrálásával.

A sorozatban Bernie Ecclestone mellet olyan elképesztő személyiségekkel is találkozhatunk, mint Mika Häkkinen, Damon Hill, Alain Prost, Nelson Piquet, Ayrton Senna, Nigel Mansell, Michael Schumacher, Fernando Alonso és Lewis Hamilton. Szép ajándék ez a sportág szerelmeseinek, amely hétköznapokon 21-tól megtekinthető a Spektrum televízió műsorán.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük