Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

A törökök BEINTENEK a járványnak: Jöhet a 100.000 néző és a valaha volt legolcsóbb jegyárak!

Ha ez megvalósul, akkor a versenynaptárba hosszú idő után idén novemberben visszatérő Istanbul Park akkora pofont fog adni a világban tapasztalható tébolynak, hogy azt öröm lesz nézni.

Noha a sportvilág igencsak behúzta a féket, egyes szegmensekben továbbra is rendeznek tízezrek előtt bonyolított eseményeket (elég csak a kis hazánkban utóbbi időben zajlott labdarúgó mérkőzésekre gondolni), méghozzá úgy, hogy ezek semmilyen mérhető hatással nincsenek az adott országban tapasztalható helyzetre. Ez valószínűleg a török szervezők előtt sem maradt rejtve, akik most pontosan hasonló dolgot terveznek – mit terveznek, jelentettek be:

„A pálya 220.000 fizető néző kapacitásra lett megtervezve, de ha biztonsági megfontolásból lezárunk néhány zónát, akkor is bőven jut hely 100.000 embernek, és a megfelelő távolságtartás is biztosított lesz.” – nyilatkozta a pálya megbízásából a promóter. Mi tagadás, a törökök nem sokat játszanak, hiszen a jegyárusítás már a következő héten elindul, és a szervezők arra számítanak, hogy a tiketteket percek alatt elviszik majd.

Hogy ez így legyen, arról tettek is: egészen hihetetlen árakon juthat hozzá a nézőközönség a belépőkhöz, elég csak a háromnapos állójegyek 3600 forintos költségére gondolni. Nagyon szimpatikus hozzáállás, hogy a profit helyett az imázsra építenek – mi erre az egészre csak egyet mondhatunk:

Nagyon-nagyon szurkolunk a törököknek!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Formula One

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük