Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Augusztusban két Magyar Nagydíj lehet? A német sajtó szerint sanszos!

A magyar drukkereknek igencsak kedves versenynaptárat közölt a német sajtó. A mindig jól értesült Bild szerint nem csupán a Red Bull Ring és Silverstone adna otthont dupla futamoknak, hanem a mogyoródi aszfaltcsík, a Hungaroring is!

A magazin állítja, hogy hozzájutott egy hiteles előzetes tervezethez, amelynek lokalizációja minden szinten egyezik Chase Carey tegnap közzétett nyílt levélben írtakkal. Eltérés viszont, hogy a németek által közölt naptár pontos helyszíneket és időpontokat tartalmaz – valamint egy meglepetést is. Ez pedig nem más, mint egy esetleges Hungaroringen megrendezett dupla nagydíj hétvége. Az első verseny az eredetileg bejelentetthez képest két héttel később lenne, majd egyből a rákövetkező héten újabb versenyt rendezne a magyar F1-es pálya.

A Bild által megszellőztetetteket természetesen nem árt némi fenntartással kezelni, ugyanakkor jól tudjuk: nem zörög a haraszt… Kis szerencsével augusztusig még javulhat annyit a koronavírus helyzet, hogy extra jól is kijöhetünk a dologból, és a 35. Magyar Nagydíj mellé behúzhatunk egy 36.-at is.

Reméljük, tömött lelátók előtt! 😉

  Július 5.  Osztrák Nagydíj 1
Július 12.Osztrák Nagydíj 2.
Július 26.Brit Nagydíj 1.
Augusztus 2.Brit Nagydíj 2.
Augusztus 16.Magyar Nagydíj 1.
Augusztus 23.Magyar Nagydíj 2.
Szeptember 6.Azerbajdzsáni Nagydíj
Szeptember 20.Szingapúri Nagydíj
Szeptember 27.Orosz Nagydíj
Október 4.Kínai Nagydíj
Október 11.Japán Nagydíj
Október 25.USA Nagydíj
November 1.Mexikói Nagydíj
November 8.Brazil Nagydíj
November 22.Vietnámi Nagydíj
December 6.Bahreini Nagydíj
December 13.Abu Dhabi Nagydíj

Írta: Tóth Krisztián Márk