FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: érkezik a Toszkán és az Orosz Nagydíj!

A júniusban kihirdetett nyolc verseny után a Stájer Nagydíj szabadedzésének első perceiben újabb bejelentést tett a Forma-1 az idei versenynaptárával kapcsolatban.

Ezek szerint Monza után Olaszországban marad a száguldó cirkusz, és érkezik Mugello, majd utána közvetlenül Sochi, és az Orosz Nagydíj következhet. A cél továbbra is az, hogy 2020-ban 15-18 versenyt rendezhessenek.

A Liberty Media köszönetet mondott a szervezőknek és a helyi hatóságoknak, akiknek a munkája lehetővé teszi, hogy Mugellóban először, Oroszországban pedig hetedszer rendezzenek Formula-1-es nagydíjat.

A bejelentett két versenyhétvége pontos időpontja így fest:

Szeptember 11-13 – FORMULA 1 GRAN PREMIO DELLA TOSCANA

Szeptember 25 – 27 – FORMULA 1 VTB OROSZ GRAND PRIX 2020

Chase Carey, a Formula-1 elnöke és vezérigazgatója elmondta, hogy nagyon boldog az újabb két verseny érkezése miatt, és szeretne megköszönni mindenkinek az erőfeszítéseit:

„Nagyon fontos volt a partnereink elmúlt hetekben nyújtott támogatása. Nagyszerűen kezdtünk Ausztriában, és egyre magabiztosabbak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy végig fogjuk versenyezni a 2020-as év hátralevő észét. Nagy dolog, hogy visszatérhetünk Oroszországba, és szintén óriási hír, hogy Mugellóban is versenyt rendezünk. Ez hatalmas lendületet ad majd a szurkolóinknak, akiknek hamarosan újabb jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis a következő hetekben érkezik a teljes versenynaptár!”

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Tass

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük