Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Három futam jöhet Silverstoneban?

Mi más okból, mint a koronavírusjárvány… Aggasztó hírek érkeznek Spanyolországból, ahová rövidesen a száguldó cirkusz is ellátogathat(na). Ha mégsem így lesz, akkor a britek jó eséllyel triplázni fognak.

Jelenleg a szabad hetét tölti az F1 mezőnye, ami javarészt a logisztika jegyében telik majd, hiszen nemsokára már a Brit Nagydíjon van jelenése a csapatoknak. Ott aztán az osztrák fordulóhoz hasonlóan két versenyt is futnak majd, hacsak nem írja át az élet ezt a forgatókönyvet (is).

Állítólag már az elmúlt vasárnap is visszatérő téma volt ez a Hungaroring paddockjában, és nyilvánvaló, hogy az istállók minél előbb szeretnék tudni, hogy mire is készüljenek. Mivel Spanyolországban Barcelónától mintegy 200 kilométerre már lezárások is történtek, így az F1 elkezdett egy „B” verziót kidolgozni, arra az esetre, ha nem lenne lehetséges augusztus 16-án a Spanyol Nagydíj megrendezése.

Ez már csak egy ilyen szezon, senki ne lepődjön meg rajta, ha egyszer csak érkezik majd a bejelentés Silverstone-ról. Ahogyan mi magunk sem lepődnénk meg, ha „valamilyen furcsa oknál fogva” a Hungaroring is rendezne majd még egy versenyt…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük