FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

BRÉKING: Újabb Forma-1-es filmet forgat a Netflix!

Egy fiatal F1-es pilóta a maffia segítséggel kerül be az F1-be? Ha a valóságban nem is lelkesednénk egy ilyen történetért, a téma mindenképp a filmvászonra való!

Az ismert stream szolgáltató újból célba vette az F1-et, és a produkciójához nem kisebb nevek is csatlakoztak, mint Robert De Niro és John Boyega.

A történet nagy vonalakban úgy fest, hogy egy amerikai F1-es versenyző a családja biztonságáért mentora segítségével a maffia szolgálatába szegődik. A film a The Formula nevet fogja viselni, és az autóversenyzés szervezett bűnözéssel kötött „barátságát” hivatott bemutatni. A mozit az a Gerald McMurray jegyzi, akinek a nevéhez fűződnek a sziget, és a megtisztulás éjszakája alkotások is.

Az író/rendező az Instagram profilján írt néhány sort a készülő filmjéről:

„Boldog vagyok, hogy egy ötletem ismét megvalósulhat. Örömmel mondom el, hogy a Buppie Productions a Tribeca Filmsszel és a Netflix-el karöltve egy remek témán dolgozik, egy olyan filmen, amelyben a két kedvenc színészem fűzi majd a fő szálakat. A történet nem mindennapi, hiszen egy autóversenyző a maffiát szolgálja, és közben világhírű Forma-1-es pilóta lesz belőle.”

A rendező által említett szereposztásról annyit már tudni lehet, hogy a versenyzőt John Boyega, míg a mentort Robert De Niro személyesíti majd meg. Reméljük, hogy sokkal nagyobb sikert könyvelhetnek majd el együtt, mint az „emlékezetes” Sylvester Stallone film, a felpörgetve…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük