Ex F1-es: „Hamilton és Verstappen GYŰLÖLIK EGYMÁST”

Az egykori francia Scuderia Ferrari versenyző, Rene Arnoux szerint a két rivális két ént is felszedett magára, és ebből az egyik rohadtul utálja a másik pilótát.

A 164 F1-es futamon hét győzelmet szerző Arnoux úgy Max Verstappennek szorít a vb-hadjáratban, de a pénzét inkább Lewis Hamilton győzelmére tenné fel:

„Lewis Hamilton és Max Verstappen is tisztában van azzal, hogy csak akkor lehet sikeres, ha az ellenfele felé helyezi magát, mindig és minden értelemben. Ettől vezérelve ők ketten gyűlölik egymást, de ez egy kétosztatú dolog, ugyanis míg a pályán intenzíven és folyamatosan nyilvánul meg, addig a magánéletben szó sincs ilyesmiről – legalábbis szerintem. Egyikük sem akar és tud lemondani az idei vb-címről, hiszen Lewis történelmet írna vele, míg Max ezt akarja mindenáron megakadályozni. Monzában láthattuk, egyikük sem engedett, és pontosan erről szól ez az egész szezon.

Úgy vélem, a meccs az utolsó futamon fog csak eldőlni, ott is mindössze néhány ponttal. Én magam Maxnek szurkolok, hiszen jót tenne a változatosság a sportágnak, ugyanakkor realista lévén azt gondolom, hogy Lewis fog győzni ebben az óriási csatában, mert tapasztaltabb a csapata. Max idénre rengeteget változott, a fejébe vette, hogy javítani fog a hozzáállásán: ami nyerhető, ott győzni akar, ahol pedig nem tud harcolni az elsőségért, ott a cél minél több pontot  elhozni. Meglátjuk, hogy ez a mentalitás mire lesz elég…” – elmélkedett Arnoux.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

Array

1 thoughts on “Ex F1-es: „Hamilton és Verstappen GYŰLÖLIK EGYMÁST”

  1. Géza says:

    A néger fog győzni bármi áron meg a Mercedes fia csalásai miatt is. Lásd dtm vs f1. A fia egy nem egy egyenes szervezet és nem is volt az soha csak a pénz motiválta!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Alonso: „Én leszek a pilótapiac legfontosabb szereplője!”

A szezon végén rengeteg versenyző szerződése fog lejárni, így komoly pilótakeringő várható. Ennek az eseménysornak [...]

Érdekel
2024: Ebben a versenyben már győzött is Verstappen

Ez pedig nem más, mint a fizetések rangsora. A Red Bull Racing szupersztárja masszívan körözi [...]

Érdekel
A második tesztnapot a Scuderia Ferrari húzta be

Ma délelőtt Bahreinbe beköltözött Las Vegas: Egy csatornafedél okozott kalamajkát, amelynek hatására egy időre fel [...]

Érdekel
Brutális Red Bull fölény az első tesztnap után

A nem Red Bull Racing szurkolókat igencsak hidegzuhanyként érhette az F1-es tesztnapok elős felvonása, hiszen [...]

Érdekel
Alonso: „Soha nem voltam még ilyen jó formában!”

Fernando Alonso egyszerűen nem öregszik! A tesztnapok előtt kijelentette, hogy még soha az életben nem [...]

Érdekel
ITT az új Ferrari: bemutatkozik az SF24

A vörösök visszafogott elvárásokkal, de gyönyörű autóval érkeztek meg igazán 2024-be. Maranellóban az idei célok [...]

Érdekel