FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

F1 2022: FIGYELEM, csütörtökön beköszönt az ÚJ ÉRA!

A Formula-1 tegnap este bejelentette, hogy július 15-én csütörtökön, hazai idő szerint 15.30-kor bemutatják az első olyan 1:1-ben megépült autót, amely már minden 2022-re tervezett külsőséget magán visel majd.

Az elmúlt esztendők a 2019-es USA Nagydíjon bemutatott, 2021-re tervezett szabályrendszer jegyében zajlottak, és ha a víruscirkusz miatt késik is egy kicsit a nagy váltás, jövőre már kíméletlenül debütálnak a lebutított autók. Az FIA célja ezzel letisztult és egyszerű, könnyebbé akarják tenni a kerék a keréken csatákat, az előzéseket, egymás követését – mindezt releváns teljesítmény veszteség nélkül. Nemrégiben már ki is szivárgott néhány kép egy bordó színű modellről, ám az FIA-nál tagadják, hogy ez lenne az, amit csütörtökön bemutatnak majd. Viszont gyorsan le is szögezték, egy, a szélcsatornás tesztek miatt megépült valóságazonos méretarányú gépet tárják a világ elé. A nagy eseményre a Brit Nagydíj sajtónapján, Silverstone-ban kerül majd sor, és természetesen nyomon követhető lesz live stream formájában a Forma-1 hivatalos Youtube csatornáján, valamint Facebookon is, a KÉPRE KATTINTVA.

Izgalmas hétvége elé nézünk, hiszen a már említett leleplezés mellett debütál a sprint kvalifikáció, valamint pilótafonton is érkezhetnek izgalmas bejelentések!

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: F1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük