F1-es családi dráma? Ez lesz az ONE!

Tegnap robbant a bomba, hogy a Drive to Survive után egy újabb sorozat szól majd a Formula-1-ről – a Formula-1 hozzájárulásával. Egy kicsit más lesz, szokatlan, ugyanakkor a leírás szerint igencsak kreatív!

A One-ra keresztelt mozi sorozatban gondolkodik, és az alapötletét egy családi tulajdonú F1-es istállóból meríti. Egy üzleti dráma, amely egy fiktív sztorin keresztül vezeti be a nézőt a Forma-1 száguldó és szenvedélyes világába, ahol minden pillanatban változik minden, és sok millió dollár forog kockán. Természetesen nem minden elem lesz a fantázia szüleménye, sokat megmutatnak majd a valóságból (azt még nem tudni, ez mit takar), mindezt pedig Felicity Jones neve fémjelzi.

A forgatókönyvet Mark Fergus és Hawk Ostby írja, a produceri teendőket Tony To látja majd el, mindezt az F1 pedig mellszélességgel támogatja:

„Óriási megtiszteltetés ez, egyúttal különleges és nagyon izgalmas együttműködés, amelyet aláírtunk a Forma-1-el. Ez a sportág egy hatalmas kihívással és komoly téttel megáldott világ, ami telis-tele van drámai helyzetekkel, egyben ez különleges lehetőség is, hogy műsort forgassunk róla.” – mondta el Felicity Jones.

Tony To producer is izgatott, szerinte hátborzongató lehetőséget kaptak, hogy egy eddig ismeretlen oldaláról mutassák be az F1-et:

„A One mögött egy közös cél húzódik meg, ami nem más, minthogy elmeséljük ennek a különleges világ karaktereinek életét, és betekintést adjunk a színfalak mögött zajló dolgokba. Minden vágyunk bemutatni, mi történik ebben a fantasztikus és komplex sportban, és meglovagoljuk a liga népszerűségét és a szurkolók, rajongók szeretetét.” – mondta el Tony To.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Array

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kanada, FP2: „Azért a víz az úr” (na meg Alonso)

Ezúttal nem hivatkozhattunk arra, hogy nem volt körözés a pályán, mert volt. Csak hát milyen [...]

Érdekel
SOK VÍZ, kevés akció: Norrisé az első menet Kanadában

Komoly esőzés, csúszás, sárga és piros zászlós fázisok, baleset, néhány kör után Lando Norris siker. [...]

Érdekel
Ő lehet a KÖVETKEZŐ F1-es távozó?

Ralf Schumacher szerint már meg is van, Esteban Ocon után kit tesznek majd lapátra következőleg [...]

Érdekel
F1 SAPKA INGYEN? Minden hétvégén A TIÉD LEHET egy!

Mi a FansBrandsnél folyamatosan arra törekszünk, hogy izgalmat csempésszünk a versenyhétvégékbe. Most egy olyan INGYENES [...]

Érdekel
Vasseur: „Hamilton és Leclerc NYERŐ PÁROS LESZ!”

Tagadhatatlan, hogy a Scuderia Ferrarinál nem szokás beállni a sorba. Az olaszok nem sok minden [...]

Érdekel
Perez hosszabbított – Az örök második TOVÁBBRA is marad a Red Bullnál

Hiába a számos jobbnak tűnő, pilótapiacon elérhető opció, hiába Sergio Perez gyenge teljesítménye, a Red [...]

Érdekel