Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

F1-es családi dráma? Ez lesz az ONE!


Tegnap robbant a bomba, hogy a Drive to Survive után egy újabb sorozat szól majd a Formula-1-ről – a Formula-1 hozzájárulásával. Egy kicsit más lesz, szokatlan, ugyanakkor a leírás szerint igencsak kreatív!

A One-ra keresztelt mozi sorozatban gondolkodik, és az alapötletét egy családi tulajdonú F1-es istállóból meríti. Egy üzleti dráma, amely egy fiktív sztorin keresztül vezeti be a nézőt a Forma-1 száguldó és szenvedélyes világába, ahol minden pillanatban változik minden, és sok millió dollár forog kockán. Természetesen nem minden elem lesz a fantázia szüleménye, sokat megmutatnak majd a valóságból (azt még nem tudni, ez mit takar), mindezt pedig Felicity Jones neve fémjelzi.

A forgatókönyvet Mark Fergus és Hawk Ostby írja, a produceri teendőket Tony To látja majd el, mindezt az F1 pedig mellszélességgel támogatja:

„Óriási megtiszteltetés ez, egyúttal különleges és nagyon izgalmas együttműködés, amelyet aláírtunk a Forma-1-el. Ez a sportág egy hatalmas kihívással és komoly téttel megáldott világ, ami telis-tele van drámai helyzetekkel, egyben ez különleges lehetőség is, hogy műsort forgassunk róla.” – mondta el Felicity Jones.

Tony To producer is izgatott, szerinte hátborzongató lehetőséget kaptak, hogy egy eddig ismeretlen oldaláról mutassák be az F1-et:

„A One mögött egy közös cél húzódik meg, ami nem más, minthogy elmeséljük ennek a különleges világ karaktereinek életét, és betekintést adjunk a színfalak mögött zajló dolgokba. Minden vágyunk bemutatni, mi történik ebben a fantasztikus és komplex sportban, és meglovagoljuk a liga népszerűségét és a szurkolók, rajongók szeretetét.” – mondta el Tony To.

Írta: Tóth Krisztián Márk


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Japán Nagydíj, kifikáció: ATOM LAZA Verstappen pole…

Az elmúlt hétvége izgalma után Max Verstappen ezúttal nem sok kétséget hagyott afelől, hogyan is [...]

Érdekel
SZENZÁCIÓ: Az FIA elismerte egy hibáját!

A Szingapúri Nagydíj kvalifikációján Max Verstappen több látványos feltartást is eszközölt pár ellenfelével szemben. A [...]

Érdekel
Japán Nagydíj, FP2: Ismét Verstappen a leggyorsabb

Az éjszakai első szabadedzés Max Verstappen hegemóniájáról szólt, a holland csaknem hét tizedes előnnyel zárt [...]

Érdekel
Hamilton: „Vettel egy igazi PÉLDAKÉP!”

Mint azt biztos már sok forrásból láttátok, ezen a hétvégén Sebastian Vettel Japánban héderezik, hogy [...]

Érdekel
Verstappen: „Ha valaki NEM ISMER EL bennünket, az nem is igazi szurkoló!”

Míg a fél világ ünnepel, hogy „végre nem a Red Bull Racing nyert” meg egy [...]

Érdekel
Leclerc: „Rá sem ismertek majd a 2024-es Scuderia Ferrarira!”

Nem sokan fogadtak volna rá, mégis a Scuderia Ferrari lett az, aki 2023-ban megtörte a [...]

Érdekel