FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

Gender m@dárkodás Törökországban: HAMILTON szoknyát villantott!

A Forma-1 mindig is a világ egyik legveszélyesebb és legférfiasabb sportjának számított, de mióta Lewis Hamilton beráncigálta a paddockba a politikát és a szivárványvilágot, ez a képlet (sajnos) kezd megdőlni…

Elég csak megnézni a Török Nagydíj sajtótájékoztatóját, amelyen a hétszeres világbajnok meg is kapta a röhejes kérdést: Miért vett fel szoknyát?

„Ez a gendersemleges divat, mindenki úgy öltözik, ahogyan szeretne. Tisztában vagyok azzal, hogy lesznek olyanok, akik nem értik meg ezt, de nem számít. Remélem, hogy egyszer majd ők is megértik, hogy mindenkinek úgy kell viselkednie és kinéznie, akivé válni akar.” – kezdte Coming Outnak is beillő válasszal Lewis Hamilton, majd rátért a divatra:

„Nem is olyan régen vettem részt az első divatbemutatómon, de nagyon szeretem azt a világot. Teljesen más minden, mint az F1-ben, ahol nagyon nehéz megmaradni önmagadnak. Ez a divat szakmában teljesen ellenkezőképpen van, hiszen itt minden az önkifejezésről szól. Éppen ezért is szeretem ezt a közeget, hiszen az öltözködésemen át magam lehetek, és ki tudom kapcsolni azokat az ingereket, amelyek a professzionális autóversenyzéssel járnak. Most a versenypályákra is igyekszem ezt átvetíteni, hiszen ez nem tilos, és még egyszer mondom, a divat feltölt engem. Ez az év nagyon harcos, nehéz csatában vagyok Max Verstappennel, de ezek a dolgok segítenek elvonatkoztatni, és kicsit kiszakadni ebből. Úgy érzem, mindez jó hatással van rám!” – nyilatkozta Hamilton.

Nagyon messze áll tőlünk a megbélyegzés, és mindez rendben is van, de nagyon jó lenne megőrizni a száguldó cirkusz szellemiségét. Csak félünk tőle, hogy erre egyre kevesebb az esély…

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

2 thoughts on “Gender m@dárkodás Törökországban: HAMILTON szoknyát villantott!

  1. Zsu says:

    Különc. Ő megteheti, ha kiskertajtót vesz magára abban is megtapsolják. Ez a cucc jobban tetszik, mint a konyhafüggöny, a PR-es nyilatkozata is rendben van. Megétem én ha valakinek nincs ki minden kereke, nem zavar egy cseppet sem. Csak könyörgöm ne tegyék kötelezővé.

  2. Zsu says:

    Különc. Ő megteheti, ha kiskertajtót vesz magára abban is megtapsolják. Ez a cucc jobban tetszik, mint a konyhafüggöny, a PR-es nyilatkozata is rendben van. Megértem én ha valakinek nincs ki minden kereke, nem zavar egy cseppet sem. Csak könyörgöm ne tegyék kötelezővé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.