FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

George Russell: „Nem vagyok rosszban Lewis Hamiltonnal!!”

Pontosan egy hete láttak napvilágot azok a (bennfentesekhez köthető) pletykák, melyek a fiatal brit és hétszeres világbajnok honfitársának megromlott kapcsolatáról kaptak lábra. Russell most cáfolni igyekszik ezeket…

Állítólag a gondok akkor kezdődtek, mikor George Russell beugrott Lewis Hamilton helyére, és mindez túl jól sikerült neki. A Williams pilótája szerint alaptalan a szóbeszéd:

„Szerintem azt érthették félre az újságírók, amikor rákérdeztek, hogy beszéltem-e Bahreinben Lewissal, én pedig rávágtam, hogy nem, mivel máskor sem szoktunk. Ebből ők azt az elhamarkodott következtetést vonták le, hogy valami gondunk van egymással. Ez nem fedi a valóságot, pusztán arról van szó, hogy ellenfelek vagyunk, akik nem bratyiznak látványosan. Ha szembe kerülünk a paddockban, mindig lepacsizunk, és megállunk néhány mondatra, szóval nem is értem, honnan gondolták ezt…

Pontosan úgy állok hozzá, mint a többiekhez, senkivel sem spanolok igazán. Nincsenek gondok, vagy sötét felhők velünk kapcsolatban, azokat máshol kellene keresni… Idén is találkoztunk már pár alkalommal, lepacsiztunk, majd mindenki ment a saját dolgára. Mióta itt vagyok, így megy ez, nem értem, hogy miért pont most lett hír belőle.” – mondta értetlenkedve Russell.

Nekünk azért volna pár tippünk, miért is csinált ebből hírt a világsajtó: Elég csak Hamilton és Russell teljesítményére, valamint Valtteri Bottas lejáró szerződésére gondolni.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: Getty Images

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.