FansBRANDS VIP Tagság
Forma 1 VIP Tagság
Forma 1 futamértesítő

George Russell: „Norris könnyen meglepheti Ricciardót!”

Ha a McLaren pilótapárosáról beszélünk, legtöbben máris Daniel Ricciardo személyében látják a csapat vezérét. George Russell szerint ez korántsem ennyire egyértelmű, sőt, magánvéleménye, hogy Lando Norris komoly meglepetést fog okozni a teljesítményével.

A honfitárs szerint ugyanis éppen Ricciardo van hátrányban azzal, hogy kevésbé ismeri a McLarent. A Williams sztárja szerint az is Norrist segíti, hogy jobban szótért majd a csapattal, hiszen a McLarenes évek tekintetében mégiscsak ő a korelnök:

„Úgy gondolom, Lando jó pár embert meg fog lepni idén. Már a harmadik szezonját kezdi meg velük, igazán jól ismeri az autót, a mérnököket, szóval komoly előnyben lesz. Danielnek sokkal összetettebb a feladata, hiszen egy teljesen új közegben kell megtalálnia önmagát, ráadásul egy olyan srác ellenében, aki rettentően tehetséges, gyors, és tapasztalt is. Erős évet várok a McLarentől, míg nekünk a Williamsnél realistának kell maradnunk. A legrosszabb forgatókönyv az, hogy hasonló szezont teljesítünk, mint tavaly, ami éppen csak egy apró előrelépésnek számítana. A felkészülés alatt igyekeztünk mindent megtenni, de a középmezőnyből többen is Ferrari motort használnak, márpedig ez az erőforrás láthatólag nagyon sokat fejlődött. A célunk lépést tartani velük, és lehetőség szerint meg is előzni őket.” – beszélt először barátja, majd saját lehetőségeiről a tehetséges Russell.

Írta: Tóth Krisztián Márk

Fotó: XPB Images

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.